Fransförlängning Umeå

Lash 'N Beauty

Välkommen till Lash’n Beauty! Lash’n Beauty Umeå är en liten skönhetssalong i Umeå. Hit kan du komma när du vill slappna av och unna dig en avkopplande massage, brynstyling eller fransförlängning.

Boka fransförlängning i Umeå

Fransförlängning är för dig som vill se fräschare och piggare ut utan att behöva lägga tid på sminkningen. En fransförlängning ser bra ut i 2-4 veckor, men en del fransar kan sitta kvar i upp till 7 veckor. Vill man behålla sina fransar är det bra att besöka salongen och få fransarna påfyllda efter 2-5 veckor för att upprätthålla ett fint resultatet. Lash´n Beauty Umeå erbjuder tre olika varianter av fransförlängning, singelfransar för ett mer naturligt resultat, volymfransar för att få ett mer fylligt och dramatiskt resultat, samt mixade fransar där man blandar volym och singel. Detta är endast en riktlinje och resultaten kan variera mellan olika personer, rådgör gärna med mig beroende på vad just du vill uppnå.

Hur går det till?

Har du bokat tid för fransförlängning ser jag gärna att du kommer utan smink, är det inte möjligt har jag sminkborttagning och kan ordna med det.
Även utan smink måste fransarna rengöras, jag använder mig då av så kallat fransschampo, för att få bort de smuts och fett som kan finnas kvar.
Efter rengöringen tejpar jag ner dina underfransar för att de inte ska limmas ihop med dina övre fransar. Sedan kan applikationen börja, en syntetfrans limmas på varje naturlig frans.

Efter behandling

Limmet har en härdnings period på ca ett dygn och därför ska man undvika vatten de första 24 timmarna. Blir fransarna våta innan limmet har hunnit torka kommer fransarna att lossna. Detta gäller även bastu, träning, bad, tårar osv.
Med fransförlängning ska man alltid undvika oljeprodukter och produkter som innehåller olja, då detta löser upp limmet, här ingår schampo, balsam och vattenfast smink.
Efter ditt besök får du hem en broschyr med allt du behöver tänka på och ingredienser att se upp för.

Fördelar med fransförlängning

Yrkeskompetens

Som kund hos oss kan du känna dig trygg med mina behandlingar. Jag är diplomerad i alla behandlingar som erbjuds på Lash'n Beauty.

Kvalitet

Att produkter och behandlingar håller måttet är viktigt. Därför arbetar jag endast med godkända och hållbara produkter som är av hög kvalitet.

Avslappning

Hos Lash'n Beauty får du lite kvalitetstid för dig själv där du kan koppla av samtidigt som du blir väl omhändertagen och uppiffad.

Mina behandlingar

massagebehandling umeå

Massage

Vi erbjuder klassisk svensk massage för rygg och nacke. Förutom att massage är väldigt skönt så ger det även kroppen massor av positiva hälsoeffekter och bokas också med fördel regelbundet. Massage kan bland annat hjälpa dig att öka blodcirkulationen, stärka immunförsvaret, motverka stress, förebygga och lindra spänningshuvudvärk och mycket mer. Lider du av ångest och depression kan massage även hjälpa till att minska det.
kvinnligt öga med långa ögonfransar

Fransförlängning

Fransförlängning är en behandling som får dina ögonfransar att se naturligt långa och fylliga ut. Till skillnad från lösögonfransar fästs en eller flera fransar på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av semi-permanent lim. Hos Lash’n Beauty Umeå kan du välja mellan singelfransar, volymfransar eller mixade fransar. Är det din första gång med fransförlängning kan jag bistå med rådgivning om vilka fransar som skulle passa dig bäst.

brow lift umeå

Brow lift

Är du trött på att ständigt behöva fixa dina bryn? Vakna upp med naturligt fina bryn med hjälp av brow lift! Brow lift är en keratinbehandling som förser brynen med proteiner, vitaminer och mineraler och som lyfter upp brynen och gör dem fluffiga. Permanentvätskorna gör det enklare att forma och styla brynen som man önskar och ger ett tätare och fylligare intryck. Resultatet varar upp till 3-6 veckor beroende på stråets växtfas.

Fransförlängning Umeå

Vad säger mina kunder?

Annica P.
Read More
Melina är superduktig! Detta är tredje gången jag går hos henne och det blir alltid lika bra 🙂
Yvonne E.
Read More
Mycket duktig och noggrann!
Carolin B.
Read More
Ett väl utfört och noggrant arbete. Trevlig och professionell i sitt bemötande.
Lotta N.
Read More
Noggrann, trevlig mitt 3:e besök hos Melina . Mycketnöjd med mina volymfransar 🙌
Ewelina A.
Read More
Guld 🔥
Previous
Next